Stejlbjerggaard Rideforening råder over 10-15 elevheste og ponyer i variende type, størrelse og alder.

Her giver vi en lille præsentation af alle elevstaldens heste - vi har garanteret også én, der passer til dig.

Klik på billederne for at forstørre dem.
  Elevhestene  
 
 

Loke Calisha

Vallak

2005

Krydsning    

Loke er en lille, energisk hest til de øvede ryttere.
Han er god til at springe og elsker at komme på galoptur i skoven. Desuden er han meget lærenem og går rigtig pænt på en dressurbane.

 

Eos Teekuna

Hoppe

2004

Dansk Sportspony

Eos er en stor, smuk pony.
Hun er en fantastisk springer, men med den rette rytter går hun også let dressur. Hun er en vågen pony, men er både populær hos øvede og begyndere.

 

Sif Calimi

Hoppe

2006

Krydsning

Sif er en lille, ny hest.
Hun er frisk og fremadgående, men rar i hovedet og altid klar på udfordringer. Hun er meget alsidig og kan både springe og gå dressur, men kræver en øvet rytter på grund af sin alder.

 

Idun Teepot

Hoppe

2004

Krydsning

Idun er en pony man kan udvikle sig med. Hun er tilstrækkelig lille til nybegyndere, men alligevel stor nok til at man kan ride hende, selvom man er lidt langbenet.
Hun har sine egne meninger om nogen ting, men er generelt en sød pony.

 
 

Loki Calisha

Vallak

2006

Krydsning

Loki er en svært bygget, lille hest, som også kan rides af voksne ryttere. Han kan virke lidt doven i ridehallen, men tag ikke fejl af ham! Han vågner på springbanen og springer han med stor lyst og gåpåmod.

 
Askepot Hoppe
1997 Krydsning             

Askepot er en frisk pony med sin egen mening om hvordan tingene skal gøres. Hun er god til både let øvede og øvede, så længe man har størrelsen til hende.

 

Tjalfe

Vallak

1993

Fjordhest      

Tjalfe er en sporty pony med gåpåmod. Han er god til letøvede og øvede ryttere. Og selvom han godt kan drille sin rytter lidt, kan han gå ganske pænt både på dressurbanen og til spring.

 

Buller

Vallak

2004   

Shetlandspony  

Buller er en dejlig, lille pony. Han er god til alle der har størrelsen til at ride ham og han kan både springe og gå dressur.

,  
   
   
 
 

Rico

Vallak

1993   

Shetlandspony  

Rico er en pony med fart over feltet. Han forstår sig på at springe og kan lide en god, hurtig galop. Han er en favorit hos miniputterne, og har lært mange børn at ride gennem tiden.

 

Lukas

Vallak

1995     

Oldenborg/Fjordh.  

Lukas er en lidt større og mere svær hest. Han er til øvede ryttere, men han er utrolig rar. Han springer utroligt godt og desuden er han en dejlig skovturshest.

 

Mie

Hoppe

1993

Trakhener/Fjordh.

Mie er en sød og energisk hest. Hun er meget stabil og er generelt en nem hest. Hun bliver brugt til både nybegyndere og øvede, til såvel dressur som spring.

 

Benti

Vallak

1992

Haflinger      

Benti er en dejlig haflinger.
Han kan være en bandit, når det tager ham, men han er smuk på en dressurbane.
Han er mest til øvede ryttere.